O nama

BB metal je obrt koji nastavlja obiteljsku tradiciju pružanja i obavljanja bravarskih usluga.
Danas posao vode i obavljaju Boris i Krešo Bertol, u potpuno opremljenoj radionici za naš posao, nastavljajući tradiciju prenešenu od oca čije iskustvo i dugugodišnji rad, stećen jednim djelom u inozemstvu uspješno nastavljaju i danas.

Radimo u struci već više od 25 godina, te svojim iskustvom, entuzijazmom i pristupom prema poslu kojeg obavljamo te stalnom edukacijom i usavršavanjem najveću pažnju posvećujemo kvaliteti kao i individualnom pristupu prema svakom radnom zadatku koji se stavlja pred nas.

Svoje proizvode i usluge izvodimo po sistemu „ključ u ruke“ te na taj način  garantiramo kako za kvalitetu izvedenih radova tako i za dogovorene rokove.Izlazimo na lice mjesta te svojim iskustvom i savjetima,našim kupcima tražimo i dajemo najoptimalnija rješenja individualnim pristupom svakom zahtjevu.

Za svoje klijente izrađujemo tehničku dokumentaciju s konačnim prijedlozima i rješenjima.Slobodno nam se obratite za bilo kakvim potrebama vezano uz naše proizvode i usluge. Vršimo izlazak na teren uz prethodni dogovor bez ikakve obveze.

Komentari su zatvoreni